donderdag 4 mei 2017

Puppy

Toen ik heel klein was is mijn baasje al begonnen met trainen. Gewoon af en toe even vijf minuten. Want daarna was het ook wel weer klaar voor mijn puppenhoofd. Ik mocht vooral veel pup zijn, lekker spelen en lekker dollen.
Jullie zien baasje op deze filmpjes lopen, dat klopt, dat kan ze ook gewoon. Deze video's zijn bijna 5 jaar oud, dus er is wel wat achteruitgang in het lopen en staan, vandaar dus ook de rolstoel en handbike.


3 opmerkingen:

  1. Ik zie een heel braaf en slim pupje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. KARWEI Boskoop is het vuurwerk verkooppunt van Boskoop, Benthuizen, Waddinxveen, Gouda en omstreken!
    Wij verkopen het Gaafste vuurwerk van de omgeving!
    Er komen zelfs mensen uit Gouda, Zevenhuizen, Bodegraven en Reeuwijk naar ons om ons prachtige vuurwerk te kopen!
    Uiteraard komt het ook door onze super scherpe vuurwerk acties! Vuurwerk winkel, verkopen wij vuurwerk aan mensen uit heel de omgeving. Dat komt ook door ons zeer uitgebreide assortiment, wij hebben namelijk vuurpijlen, grote batterijen, kindervuurwerk en ratelbanden. Alles van zeer hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs! Dus woont u bijvoorbeeld in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen of Moerkapelle? Of woont u wat verder weg?
    Bijvoorbeeld in Gouda, Bodegraven, Zevenhuizen of Reeuwijk? Kom gerust eens langs om in onze showroom te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Ik ben Melanie (1991) en ik heb het Ehlers-Danlos syndroom en epileptiforme aanvallen. Ik gebruik een rolstoel voor langere afstanden. Snow is mijn hond, wij leiden hem op tot hulphond met dank aan Stichting Bulters en Mekke.